Vilkår for bruk

Generelt

Kjære besøkende på dette nettstedet bestenorskedatingsider.com (heretter kalt “Nettstedet”), les nøye gjennom dette dokumentet som presenterer vilkårene for bruk av nettstedet, av ved å bruke nettstedet godtar du alle vilkårene her. Vi informerer deg om at nettstedet eies av selskapet Bucks Media Ltd (heretter utgiveren) som du inngår avtale med ved å godta disse vilkårene, og at kontrakten er underlagt loven i England og Wales. Hvis du trenger mer informasjon om nettredigereren, kan du lese seksjonen "Juridisk merknad". Redaktøren kan revidere disse vilkårene og noen ganger gjøre endringer, så vi anbefaler deg å gjennomgå dem med jevne mellomrom når du går inn på nettstedet. Hvis du ikke godtar disse vilkårene, ber vi deg forlate nettstedet.


Gjennomgangstjeneste

Redaktøren på bestenorskedatingsider.com tilbyr en komparativ tjeneste for online dating-nettsteder. Nettstedene her sammenlignet administreres av flere uavhengige forlagsselskaper som ikke er relatert til utgiveren. Denne sammenligningstjenesten leveres gratis og uten registrering fra brukerne. Mens selskapene som eier datingsidene på nettet er uavhengige av utgiveren, i kraft av ikke-eksklusive forretningsforhold, mottar utgiveren betaling fra selskapene som er oppført på nettstedet. Disse betalingene vil ha en effekt på sammenligningene, som kan påvirke presentasjonen og i hvilken rekkefølge selskapene på online datingsider er rangert.


Immateriell eiendom

Både innholdet på nettstedet, dets struktur, design, grafikk, bilder, uten at denne oppføringen er uttømmende, tilhører utgiveren. Hvis du ønsker å gjengi en del av dette innholdet, kan du kontakte utgiveren og be om uttrykkelig autorisasjon, ellers er reproduksjoner forbudt og utgjør lovbrudd som kan straffes med immateriell rett.


Ansvar

På nettstedet presenteres informasjon bare som en indikasjon. Utgiveren samler inn denne informasjonen med forsiktighet, men det er ikke mulig å garantere dens nøyaktighet, integritet eller valuta . Derfor bruker hver bruker informasjonen som presenteres på nettstedet på egen risiko. Redaktøren er ikke ansvarlig for skader, direkte eller indirekte, som kan skyldes bruk av informasjonen på nettstedet. Ved å godta disse vilkårene godtar brukeren å ikke overføre ulovlig innhold på nettstedet. Siden datingsidene publiseres av selskaper uavhengig av redaktøren, kan hvert av dem variere vilkårene for å tilby tjenestene sine, så det kan være forskjeller mellom vilkårene som er angitt på nettstedet og de som tilbys av selskapets utgiver av nettstedet datingside .


Endringer

Utgiveren forbeholder seg retten til å endre, etter eget skjønn og uten forvarsel, disse generelle bruksbetingelsene. Hvis det ovennevnte skjer, vil de nye generelle bruksbetingelsene bli publisert på nettstedet, og når brukeren kommer tilbake til nettstedet og bruker tjenestene, skal de anses å være akseptert. i april 2020